Pieejams 10 gab.
Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Pilnīgi jauns nažu līmenis, izstrādāts pilsētā Seki, Gifu prefektūrā, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. Nazis ir mazāks nekā šefpavāra, bet nedaudz lielāks par dārzeņu nazi, tāpēc tas ir lielisks rīks daudziem virtuves darbiem. Universālais nazis FISSMAN KENSEI ITTOSAI 4.5"" ir ideāli piemērots dažādu smaržīgu garšaugu, ķiploku, ingvera smalcināšanai, kā arī dārzeņu vai mazu gaļas gabaliņu griešanai. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju.Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt milzīgs palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Pilnīgi jauns nažu līmenis, izstrādāts pilsētā Seki, Gifu prefektūrā, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. Nazis ir mazāks nekā šefpavāra, bet nedaudz lielāks par dārzeņu nazi, tāpēc tas ir lielisks rīks daudziem virtuves darbiem. Universālais nazis FISSMAN KENSEI ITTOSAI 4.5"" ir ideāli piemērots dažādu smaržīgu garšaugu, ķiploku, ingvera smalcināšanai, kā arī dārzeņu vai mazu gaļas gabaliņu griešanai. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts uz 6000 smilšu ūdens akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju. |