Pieejams 9 gab.
Kulinārijas pasaulē mēdz teikt, ka svarīgākais instruments virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanā virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē, ka jums ir lielāka kontrole pār to, ko griežat. Griešana ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāka. Tas ir efektīvāks un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Tāpēc FISSMAN ievieš pilnīgi jauna līmeņa nažus un cirvjus, kas izstrādāti Seki pilsētā, Gifu prefektūrā. Tur, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji nodibināja visā Japānā zināmo asāko zobenu kalšanas darbnīcas, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu naži ir iedvesmoti no Japānas, tie iemieso kalēja garu un kaislību. Tradicionālais japāņu nazis Deba FISSMAN KENSEI HANZO 7 " - ir ar viegli atpazīstamu ķīļa formu un sabiezinātu asmeni, pa kura dibenu var sist ar roku. Tās galvenais mērķis ir jūras un upju zivju primārā griešana, astes un spuras nogriešana. Tas lieliski atspoguļo Japānas tradīcijas un kultūru, kur zivis un jūras veltes ir uztura pamatā. Šādu nazi ir vērts iegādāties jebkurā virtuvē, kur bieži un ar prieku tiek gatavotas jūras veltes. Izturība pret koroziju un nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim, 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšu akmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis, saskaņā ar japāņu kanoniem, ir izgatavots no dabīgā koka un prasa rūpīgu apiešanos. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūras kartona ar sudraba reljefu, pārsteigs ikvienu patiesu augstas kvalitātes nažu cienītāju. |