Pieejams 5 gab.
Kulinārijā bieži tiek runāts, ka vissvarīgākais rīks virtuvē ir labs nazis. Pareizs nazis var būt liels palīgs skaistu ēdienu pagatavošanā un optimālas drošības nodrošināšanai virtuvē. Pareizi izgatavota un uzasināta naža izmantošana nozīmē vairāk kontrolēt griešanu ar ērtu un asu nazi ir daudz patīkamāk strādāt, tas ir efektīvāk un var paveikt darbu ātri un precīzi neatkarīgi no tā, vai griežat zaļumus vai milzīgu ķirbi. Nazis izstrādāts pilnīgi jaunā līmenī, pilsētā Seki, kur pirms vairāk nekā 800 gadiem pirmie kalēji izveidoja darbnīcas asāko zobenu kalšanai, kas zināmi visā Japānā, un vairākus gadsimtus vēlāk šie sasniegumi tika izmantoti slavenu vietējo nažu ražošanā. Mūsu nažus iedvesmoja Japāna, tie iemieso kalēja garu un aizraušanos. Nakiri ir ļoti populārs nazis Japānā. Japāņu cirvis Nakiri FISSMAN KENSEI HANZO 7" ir piemērots ātrai un efektīvai dārzeņu un augļu griešanai, sasmalcināšanai vai sadalīšanai. Izturība pret koroziju un augsta nodilumizturība, pateicoties Korudo īpašajai metāla aukstās cietēšanas tehnoloģijai līdz optimālajam līmenim 58 HRC pēc Rokvela skalas. Asmens ir izgatavots no japāņu tērauda ar augstu oglekļa saturu AUS-8, šis tērauds ir ļoti izturīgs un lieliski asinās. Nazis ir ar roku slīpēts ūdenī uz 6000 smilšakmens, lai iegūtu nevainojamu asumu. Ideāls griešanas leņķis, pateicoties asināšanai 15-17 grādi uz katru pusi. Naža rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes ūdensizturīga, nodilumizturīga materiāla G-10, kas lieliski iztur gan zemu, gan augstu temperatūru un pateicoties kuram nazis neslīd rokā un neuzsūc pārtikas aromātus. Iepakojums, kas izgatavots no augstākās kvalitātes tekstūēta kartona ar sudraba reljefu, neatstās vienaldzīgu nevienu patiesu augstas kvalitātes nažu pazinēju. |